Buat Janji Temu Sekarang!

Pakar Penjagaan Kesihatan Hidrogen Perdana Malaysia

Masa Hadapan Penjagaan Kesihatan

Hi-Bliss ialah pusat penjagaan kesihatan dan kesejahteraan bersepadu yang menyediakan penyelesaian semula jadi untuk pengurusan kesakitan, rawatan dan pencegahan penyakit melalui Hi-Bliss Hydrogen Therapy dan teknik penjagaan kesihatan semula jadi yang lain seperti fisioterapi dan aromaterapi.

Pensijilan dan Pengesahan Kami

ISO 13485 : 2016
Piawaian Antarabangsa untuk Sistem Pengurusan Kualiti untuk Peranti Perubatan
MS ISO/IEC 17025
Piawaian Antarabangsa untuk makmal ujian dan penentukuran. SAMM NO. 086
University Kebangsaan Malaysia (UKM) 
UKM mengesahkan penembusan melalui kulit dan penyerapan Hidrogen yang dihasilkan daripada mesin kami.
Medical Device Manufacturer
Diluluskan sebagai Pengilang Peranti Perubatan di bawah Akta Peranti Perubatan 2012 (Akta 737) Seksyen 15(1)

Mengenai Syarikat Kami

IRCare Sdn Bhd diasaskan oleh Cik Jayse Ong, dan Cik Daena Chan. Ia ditubuhkan dari sejarah penyelidikan dan pembangunan melalui gabungannya dengan syarikat induknya, Hyirox Sdn Bhd, yang telah terlibat dalam membangunkan aplikasi berasaskan hidrogen yang inovatif sejak 2013.

Selepas penyelidikan & pembangunan yang meluas, IRCare membangunkan teknologi proprietari pertamanya – Hi-Bliss Hidrogen Terapi untuk pengurusan kesakitan dan kesejahteraan.

Penglihatan

Kami komited untuk membina komuniti yang lebih sihat untuk dunia yang lebih baik, tanpa mengira umur dan kedudukan sosial.

Misi

Kami berhasrat untuk menjadi perintis dalam terapi hidrogen molekul, menyediakan penyelesaian kesihatan yang berkesan yang memperkasakan pelanggan kami untuk menuntut semula gaya hidup aktif dan bebas kesakitan mereka secara semula jadi dan selamat.
Our Founder and Director with Prof. Ohta.

Pasukan Pengurusan Kami

Daena Chan

Pengasas

Dengan pengalaman pengurusan lebih 30 tahun dalam industri kewangan dan teknologi, beliau membawa teknologi berasaskan Hidrogen yang Hi-Bliss gunakan daripada Makmal R&D dan ke mata umum.

Dia percaya dalam melatih dan membangunkan bakat manusia dan dalam membuat perubahan positif kepada kehidupan orang dalam komunitinya.

Tentang

Jayse Ong

Pengarah Strategi dan Pembangunan Perniagaan

Dengan 24 tahun pengalaman kewangan antarabangsa dengan pembangunan perniagaan, kewangan korporat dan pelaburan projek, beliau menyokong penyelidikan dan pembangunan untuk teknologi bersih dan hijau. Melalui semangat untuk teknologi masa depan ini, dia membangunkan Hi-Bliss untuk membawa manfaat semula jadi, selamat, bebas dadah dan tidak invasif kepada orang awam untuk kesihatan dan kesejahteraan jangka panjang mereka.

Tentang

Lim Ean Chin

Ketua Pegawai Pembangunan Perniagaan

Ean Chin menghabiskan enam tahun bekerja dalam Perkhidmatan Jaminan Risiko dan dilatih sebagai Akauntan Bertauliah ICAEW dengan PricewaterhouseCoopers. Kemudian, dia menceburi industri penjagaan kesihatan sejak 2017. Dia bersemangat untuk mengembangkan akses kepada penjagaan kesihatan berkualiti yang menggalakkan kesejahteraan mental dan fizikal. Mempunyai kepercayaan yang kuat terhadap kuasa penjagaan kesihatan semula jadi, dia percaya bahawa penjagaan kesihatan bersepadu adalah masa depan.

Tentang

Law Bi Rong

Pengurus Kejuruteraan

Law mempunyai lebih 18 tahun gabungan pengalaman Kejuruteraan dan R&D dalam Industri Perkakas Elektronik, Industri Teknologi Hijau dan Industri Teknologi Perikanan. Seorang inovator di hati, dia percaya kejayaan datang daripada Penyelidikan dan Pembangunan teknologi yang ketat tetapi dia juga mempunyai sentuhan manusia yang diperlukan untuk memimpin pasukan jurutera yang cemerlang dalam usaha mereka untuk membangunkan Teknologi Penjagaan Kesihatan Berasaskan Hidrogen yang terbaik.

Tentang

Nathan Lim

Chief Technology Officer and Strategy

Nathan Lim bekerja sebagai Perunding Risiko di dua daripada Big Four. Kemudian, dia memutuskan untuk memulakan perjalanan keusahawanan dan menceburi perniagaan digital di mana minatnya. Dia kagum dengan potensi Hidrogen ketika pertama kali menemui kesan terapeutiknya. Seorang peminat teknologi dan penyokong penjagaan kesihatan semula jadi, beliau bersemangat untuk membawa kuasa Hidrogen dan penjagaan kesihatan semula jadi yang berkualiti kepada orang ramai.

Tentang

Lembaga Penasihat Kami

Dr Carolyn Goh

Doktor Kesihatan Bersepadu

Dilengkapi dengan ijazah perubatan, PhD dalam BioEngineering dan banyak kajian dalam bidang terapi semula jadi, Dr Carolyn menyediakan penyelesaian kesihatan yang memperkasakan tubuh untuk sembuh secara semula jadi di amalannya di Kuala Lumpur dan London. Dia menawarkan pandangan berharga tentang aspek penyembuhan holistik Terapi Hidrogen Hi-Bliss dan dia membangunkan produk Wellwoud yang diperkaya dengan oud yang digunakan di Pusat Terapi Hidrogen Hi-Bliss.

Tentang

Prof Yeong Chai Hong

Profesor Sekolah Perubatan Universiti Taylor

Profesor Yeong Chai Hong ialah seorang ahli fizik perubatan, Pegawai Perlindungan Sinaran bertauliah dan Profesor di Sekolah Perubatan, Universiti Taylor, Malaysia. Beliau adalah salah seorang daripada segelintir ahli fizik perubatan di Malaysia yang menamatkan Latihan Klinikal IAEA Pakar Fizik Perubatan Pengkhususan dalam Radiologi Diagnostik (DRMP). Dia berkongsi kepakarannya kepada Hi-Bliss mengenai kesan molekul hidrogen pada tubuh manusia dan pelbagai keberkesanannya.

Tentang

Dr Noor Azliyana Bt Azizan

Senior Lecturer di Universiti Teknologi MARA

Dr Noor mempunyai Phd dalam Sains Kesihatan dengan kepakaran dalam keadaan badan yang memberi kesan kepada warga emas. Beliau telah menjadi pensyarah di Universiti Teknologi MARA selama lebih 6 tahun. Dia meminjamkan kepakarannya mengenai osteoarthritis dan keadaan lain yang berkaitan dengan usia.

Tentang

Dr Chan Keng Wai

Lecturer di Universiti Sains Malaysia

Dengan PhD dalam Sains Kejuruteraan dari Universiti Oxford dan 11 tahun sebagai pensyarah universiti di USM, Dr Chan Keng Wai berkhidmat sebagai penasihat teknologi kepada Hi-Bliss untuk memastikan Mesin Terapi Hidrogen kami mempunyai standard tertinggi.

Tentang

Dr Wong Keh Shin, Kelly

Doktor Estetik

Lulus dari Kastubra Univesity (India), Dr Kelly telah mengamalkan perubatan sejak 1997. Pada 2006, beliau membuka Klinik Kelly dan Kelly Medispa (Melaka) selepas memperoleh Diploma dalam Perubatan Estetik daripada American Academy of Aesthetic Medicine. Sejak itu, dia telah berkongsi pengalaman dan pengetahuannya dalam perubatan estetik untuk menasihati Hi-Bliss mengenai kesan pemulihan Hidrogen Molekul pada kulit.

Tentang

Ahli Terapi Kami

May

Perunding Penjagaan Kesihatan

Chris

Pengurus

Ling

Penyelia

Qystina

Pengurus

Syiqin

Pembantu Pusat

Fatin

Ahli Fisioterapi Senior

Naili

Ahli Fisioterapi Senior

Tiffanny

Ahli Fisioterapi Senior

Amira

Ahli Fisioterapi Senior

Syu

Ahli Fisioterapi Senior

Carissa

Ahli Fisioterapi

Nina

Ahli Fisioterapi

Natasha

Ahli Fisioterapi Senior

Anis

Assistant Therapist

Hidayah

Assistant Therapist

Yayasan Kami

Compassionate Care Foundation

Sukarelawan dan bekerjasama dengan pelbagai pertubuhan amal dan NGO mengilhamkan pembentukan Compassionate Care oleh pengasasnya, Daena Chan dan Jayse Ong, yang kedua-duanya ingin berbuat lebih banyak untuk individu yang kurang bernasib baik yang mengalami pelbagai keadaan kesihatan.

Diasaskan pada Julai 2017, Compassionate Care Foundation ialah pertubuhan bukan kerajaan dan amal yang mempromosikan kesihatan dan kesejahteraan mereka yang dicabar dari segi kewangan melalui penyelesaian kesihatan yang inovatif dan semula jadi.

Melalui sokongan rakan kongsi terasnya IRCare Sdn Bhd (Hi-Bliss), Compassionate Care Foundation ialah organisasi bukan untung pertama di Malaysia yang menawarkan Terapi Hidrogen Molekul kepada individu yang kurang bernasib baik.

Melalui Terapi Hidrogen, Compassionate Care membolehkan mereka yang memerlukan mendapatkan semula kehidupan mereka supaya mereka boleh menjalani kehidupan yang sihat dan aktif.

Kami berusaha untuk membina komuniti yang lebih sihat untuk hari esok yang lebih baik.

Pasangan kami

Minyak Terkaya-Oud

Kami menggunakan Minyak Terkaya Oud Wellwoud sebagai pelengkap kepada Terapi Hidrogen kami disebabkan kesan anti-radang kayu gaharu. Semua produk Wellwoud dibangunkan oleh Dr. Carolyn Goh, salah seorang Penasihat Penjagaan Kesihatan Hi-Bliss. Produk-produk minyak ini direka bentuk dengan 100% bahan semula jadi, dipetik secara lestari dan disokong oleh sains. Produk-produk Wellwoud juga boleh didapati untuk dijual di mana-mana Pusat Terapi Hidrogen Hi-Bliss kami. 
Amzee adalah salah satu rakan niaga e-dagang kami dan mereka juga telah menghasilkan Amzee Hydrogen Glow Mist. Amzee Hydrogen Glow Mist adalah semburan kabut hidrogen saiz poket yang sangat sesuai untuk kegunaan harian pada kulit dan mata anda. Amzee Hydrogen Glow Mist dijual di semua Pusat Terapi Hidrogen Hi-Bliss. 
Ketahui lebih lanjut tentang Amzee
Copyright  2024   IRCARE SDN. BHD.
 [Registration No.: 201601030321 (1201262-M)]
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram