Buat Janji Temu Sekarang!
Pelan Penjagaan Khusus

Penyelesaian Penjagaan Kesihatan Yang Bersasarkan bgiBSetiap Keperluan Anda

Perunding Kesihatan dan ahli fisioterapi kami adalah pakar dalam merawat , mencegah dan memulihkan pesakit yang mengalami banyak penyakit. Kami berpengalaman dalam membantu pesakit dari semua peringkat umur . Kami juga telah bantu memulihkan mereka yang mengalami strok dan selepas rawatan kimoterapi.

Pelan Penjagaan Selepas Bersalin

Perjalanan keibuaan harus menjadi kebahagiaan dan cinta terhadap ibu dan anak . Sebab itulah kami telah bekerjasama dengan beberapa pusat penjagaan kesihatan dan rumah berpantang untuk meyediakan penjagaan ibu selepas bersalin.
Sesuai untuk ibu-ibu yang menghadapi:

Pergelangan Tangan Mummy

Kembung Perut

Sakit Dibawah Bahagian Pinggang

Imsonia

Ruam selepas bersalin

Kemurungan Selepas Bersalin

Biarkan Terapi Hidrogen Menyelesaikan Masalah Anda

Penjagaan Kanak-Kanak

Kanak- kanak merupakan kumpulan yang perlu dijaga dan disayangi , Perunding kesihatan dan ahli fisioterapi telah membantu ramai kanak- kanak dalam menjalani kehidupan yang sihat dan aktif dengan menggunakan terapi yang bukan invasif. Rawatan secara selamat tanpa perlu menggunakan ubat , tanpa rasa sakit dan air mata.
Sesuai untuk kanak-kanak yang mengalami

Ekzema

Ketegangan Mata

Kecederaan

Asma

Biarkan Terapi Hidrogen Menyelesaikan Masalah Anda

Pelan Penjagaan Warga Emas

Jadikan Hi-Bliss Hydrogen sebagai Plan penjagan Warga Emas . Perunding kesihatan dan ahli fisiotherapi kami mempunyai pengalaman dalam menguruskan penyakit yang berkaitan dengan seusia merea seperti osteoarthirtis , sakit sendi , keletihan yang kronik, susah tidur diwaktu malam ( imsonia) dan langkah pencegahan penyakit neorodegneratif seperti penyakit parkinson
Suitable for elderly who are facing:

Osteoartirtis

Sirosis Hati

Sakit Lutut

Imsonia

Sakit Pada Pinggul dan Belakang

Sakit Leher dan Bahu

Biarkan Terapi Hidrogen Menyelesaikan Masalah Anda

Pelan Penjagan Pemulihan Selepas Pembedahan

Banyak tekanan kepada badan selepas pembedahan dan ini boleh menyebabkan keradangan semasa prosess pemyembuhan. Keradangan selepas pembedahan boleh menghalang proses penyembuhan.Hydrogen membantu meneutralkn keradangan supaya prosess penyembuhan berjalan dengan lancar dan memberi kelegaaan yang berpanjangan.
Biarkan Terapi Hidrogen Menyelesaikan Masalah Anda

Pelan Penjagaan Pemulihan Selepas Strok

Mengalami stoke adalah sesuatu peristiwa yang trauma dan memerlukan penjagaan pemulihan yang sesuai ataupun yang rapi . Disebabkan itu kami mencadangkan anda untuk mencuba atau menambah Terapi Hydrogen semasa prosess pemulihan . Lebih banyak peluang untuk sembuh jikalau anda membuat rawatan Hdrogen lebih awal . Perunding Kesihatan dan ahli fisioterapi kami mempunyai banyak pengalaman dalam membantu mereka yang terselamat daripada stroke malah mereka dapat menjalankan kehidupan yang sihat aktif dan bahagia .
Biarkan Terapi Hidrogen Menyelesaikan Masalah Anda

Pelan Penjagaan Pemulihan Selepas Kemo / Radio

Kemoterapi dan radioterapi akan menjejaskan badan dengan ketara disebabkan oleh radikal bebas toksik yang mungkin terhasil oleh rawatan tersebut . Terapi Hidrogen berfungsi untuk meneutralkan radikal bebas toksik tersebut dan akan membaiki sel – sel badan , sekali gus membolehkan organ anda berfungsi dengan normal .
Biarkan Terapi Hidrogen Menyelesaikan Masalah Anda

Bagaimana Kami Membantu?

Hi-Bliss telah menggabungkan Molekul Hidrogen & fisioterapi untuk merawat punca masalah anda dan dapat memberikan kelegaan dalam jangka masa yang panjang tanpa kesan sampingan yang buruk.

Hidrogen Terapi Hi-Bliss adalah

Bebas Sakit

Bebas Dadah

Tidak Invasif

Tiada Kesan Sampingan

Biarkan Terapi Hidrogen Menyelesaikan Masalah Anda

Kisah Kejayaan Kami

Dr Grace Tay Yue Wen MBBCh BAO (Ire) (hon), seorang doktor perubatan dan perunding laktasi dari Gloria Confinement Centre berkongsi pengalamannya dengan simptom selepas bersalin dan bagaimana Hi-Bliss Hydrogen Therapy telah membantunya mengalami keibuan tanpa kesakitan dan bahagia. perjalanan.

Buat Janji Temu Sekarang!

Copyright  2024   IRCARE SDN. BHD.
 [Registration No.: 201601030321 (1201262-M)]
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram